chef kok
Zelfstandig Werkend Kok
Functieomschrijving
Snufje zout, beetje peper. Vaak maakt een beetje extra het echt af. Bij het koken en bij je werkgever. Zet jij je kookkunsten in als Zelfstandig Werkend Kok bij de Leukste Werkgever in de Horeca, Recreatie, Toerisme & Cultuur? Bij vakantie hoort lekker eten en drinken. Als Zelfstandig Werkend Kok zorg jij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke maaltijd krijgen voorgeschoteld waar ze heerlijk van kunnen genieten. Met oog voor detail, kwaliteit en service vul jij als Zelfstandig Werkend Kok je werkdag met het:
- Voorbereiden en klaarmaken van gerechten
- Bijhouden van de inkoop en de voorraad
- Begeleiden van medewerkers
- Coachen van stagiairs
- Onderhouden van de keuken; je werkomgeving tot HACCP
Gevraagd wordt
Als nieuwe collega laat je je niet snel gek maken en ben je flexibel. En dat je smaakpapillen bovengemiddeld zijn ontwikkeld, is vanzelfsprekend. Net als dat je voor deze vacature Zelfstandig Werkend Kok beschikt over:
- Een afgeronde SVH-Koksopleiding
- 1 à 2 jaar keukenervaring
- Liefst ook een certificaat voor Leermeester
- Creativiteit
- Beschikbaarheid in de avonduren, weekenden en op feestdagen
Geboden wordt
- Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via (o.a.) onze Landal Academy
- Salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond
- Een gunstige personeelsboekingsregeling
- En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
Bedrijfsprofiel
Hoe nu verder
Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Landal Suftervallei ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature van chef kok bij Landal Suftervallei.
Heb je nog vragen?
Contactpersoon: Ahmet Altin
E-mail: info@klikuitzendbureau.nl
Telefoonnummer: 072- 531 8904

